Istoric

Intemeiata in mai 1997, la initiativa actritei Manuela Golescu, fundatia si- a propus promovarea valorilor autentice in Romania si in strainatate, astfel incat imaginea Roamaniei sa contribuie la crearea unui profund sentiment de demnitate si respect international.

Abordarea aleasa a fost crearea unei noi culturi a comunicarii care sa readuca valori ca onoare, respect, responsabilitate, integritate, alegere, etc.

In acest sens, in 1998 fundatia a creat un parteneriat cu Strategic Humanitarian Development (SHD), organizatie din Los Angeles, California, ce a oferit in 1999 un workshop: “ Comunicare, Teamwork si Leadership”, cu o contributie majora la transformare. Vechea cultura a comunicarii, unde erau prezente sentimente de plangere si victimizare, a da vina pe altii si a nu fi responsabil, a domina si a evita dominarea, a controla si a avea controlul, a fost inlocuita cu o noua cultura, in care oamenii sunt lideri cu viziune, care lucreaza in echipa, care inspira alti oameni sa fie responsabili sa- si creeze propria viziune si, astfel, sa-si implineasca visele.

  • Publicat de admin at 21:25
121.ro
© 2008 - 2010 ManuelaGolescu.ro. Toate drepturile rezervate.