Actrita Manuela Golescu va sustine Recital de poezie sacra din opera poetei Zorica Latcu Teodosia, Maica Teodosia, in cadrul EzotericFest la Timisoara, sambata la 15.30 si duminica la 14.00 la sala de spectacole a  Casei Tineretului. Recitalul va deschide conferintele lui Stefan Iulian Cojocnean despre Sf. Muntele Athos si anume: sambata: “Din secretele Sf. Munte Athos-informatii spirituale necunoscute omului de rand” si duminica: “Cum te poti apropia de o sanatate perfecta!- Sfaturi practice de pe Sf. Munte Athos”.

 

Actrita promoveaza prin acest recital CD-uri-le “te port in mine” si “luminile iubirii” si se va afla pe toata perioada festivalului pentru intalnirea cu publicul, pentru dedicatii si autografe.

 

Iata ca la scurt timp de la participarea la Targul de Carte Gaudeamus Timisoara, actrita se reantoarce in acest oras, un centru cultural deosebit, facand un adevarat tur de forta, participand intre cele doua evenimente la Targul International de Carte Librex de la Iasi, desfasurat intre 11-15 mai 2011, unde actrita s-a intalnit cu publicul pe toata perioada targului.

“Sunt bucuroasa sa stiu ca ma voi afla in fata unui public dornic sa descopere Secretele Sf. Munte Athos si cum sa te apropii de o sanatate perfecta, cu atat mai mult cu cat poemele Maicii Teodosia au o influenta a Sf. Munte prin duhovnicul ce a condus creatia sa, Pr. Arsenie Boca, ce adobandit invatatura din Sf. Munte Athos in cele trei luni traite acolo. De asemenea, este o inspiratie in plus, dat fiind ca Maica Teodosia a ajutat mult la traducerea Filocaliilor din greaca veche, impreuna cu Pr. Staniloaie, Filocalii aduse de Pr. Arsenie din Sf. Munte Athos. E un mister care iti da o emotie doar la gandul ca aceste minunate poeme, adevarate bijuterii care impodobesc sufletul, poarta si duhul Athosului care va face ca sufletul nostru sa vibreze in frumusetea si dragostea fata de Dumnezeu si  de aproapele. Multumesc lui Stefan Iulian Cojocnean pentru invitatia la conferinte si organizatorilor EzotericFest Timisoara 2011”.

Îmi pare rău, comentariile nu sunt permise pentru moment.

121.ro
© 2008 - 2010 ManuelaGolescu.ro. Toate drepturile rezervate.